Queen of Shiba
/

 

 

 

 

 

 Welkom bij Queen of Shiba

Er zijn pups beschikbaar van het nestje van Plusha!


Wij zijn Jack en Linda en runnen samen kennel "Queen of Shiba".

Onze kennel bestaat uit Runa (stamboom naam Takara) van 16 februari 2008, Aimi Of The Queen Of shiba van 15 augustus 2013, Atami Of The Queen of Shiba van 17 april 2017 en Yoenji Of The Queen Of Shiba van 14 maart 2020.

Wij zijn begonnen met het fokken van Shiba's omdat we het ras een warm hart toe dragen en wij graag bijdragen aan de goede ontwikkeling van ons ras. Om het jaar komt er bij ons een nestje.

Al onze honden zijn goed gekeurd, op HD, patella en erfelijke oogafwijkingen.


 Herplaatser

Hachi

Hachi is een teefje van 6 jaar. Door een verandering in het gezin waar ze niet aan kan wennen zoekt ze een goed en warm huisje.

Hachi is een leuke en blij hondje maar kan niet goed omgaan met kleine kinderen daardoor kan ze niet in gezin blijven waar ze nu woont.

Ze kan niet met andere dieren in een huis.

Op straat kan ze goed omgaan met andere honden maar ze heeft wel voorkeur, kan goed los en luistert naar de commandoś, aan de lijn loopt ze netjes maar wil dan andere honden op afstand.

Kan heel goed met vreemde mensen en kan overal mee naar toe, heeft geen problemen met auto rijden en is niet bang voor vuurwerk, kan heel goed alleen thuis zijn.

Gedraagt zich goed bij de dierenarts

Hachi is gesteriseerd en verder gezond.

Hachi zoekt een huis zonder andere huisdieren en zonder kleine kinderen en mensen die liefde en tijd voor haar hebben.


Mocht u interesse hebben voor Hachi vult u dan het contactformulier in.